Algemene Plakwerken Frederic Van Hassel Steenstrips

Steenstrips

 

Bij ons kunt u terecht voor het aanbrengen van steenstrips op uw gevel. Steenstrips vormen een prima alternatief bij gevelrenovatie: er wordt een volledig nieuwe gevel geplaatst mét behoud van de bestaande gevel. Bovendien ziet een muur met steenstrips eruit als nieuw!

Om de steenstrips aan te brengen op de gevel, wordt deze eerst volledig uitgecementeerd met lijmcement, waarin een bewapeningsnet wordt verwerkt. Dan worden alle stenen afgetekend op de gevel. Vervolgens worden de strips verzaagd van stenen in uiteenlopende vormen en maten, alles naar keuze van de klant! We brengen de steenstrips ten slotte aan op de gevel, waarbij elke steen apart verlijmd wordt.

U kunt onze professionele diensten uiteraard ook inhuren om uw gevel hierna opnieuw te laten voegen. Voor een gevel met steenstrips kunt u overigens ook kiezen voor eender welk metselverband, bijvoorbeeld een wildverband, een halfsteensverband, … Uw afgewerkte gevel met steenstrips, uitgewerkt met lijmcement, heeft een dikte van zo’n 3 cm.