Algemene Plakwerken Frederic Van Hassel Gevelreiniging

Gevelreiniging

Uiteraard gaan professionele gevelwerken samen een grondige gevelreiniging en ook daarvoor kunt u rekenen op onze professionele diensten!

Wij reinigen oude, vervuilde stenen en voegen met een chemisch product dat een optimaal resultaat garandeert. Vervolgens wordt uw gevel volledig afgestoomd, waarna de stenen ook speciaal behandeld worden met een transparante siliconenlaag, zodat ze beter beschermd zijn tegen vervuiling. Nadat uw gevel ten slotte grondig is nagespoeld kan u genieten van uw ‘nieuwe’ gevel.

Uiteraard zorgen wij er ook bij een gevelreiniging voor dat uw ramen goed zijn afgeplakt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de opkuis achteraf!

 Zandstraaltechniek

Voor het professioneel uitvoeren van gevelwerken en gevelreinigingen, maken wij gebruik van de zandstraaltechniek om uw gevel er weer als nieuw te laten uitzien!

 

Door deze techniek worden vervuilde stenen en voegen in uw gevel immers grondig gereinigd. Zo kan het zandstralen gebruikt worden om bijvoorbeeld verf te verwijderen van gevels. De vervuilde stenen en voegen worden nat gereinigd, terwijl blauwe hardsteen (vaak gebruikt bij venstertabletten) steeds droog gereinigd wordt.

 

Contacteer Algemene Plakwerken Frederic Van Hassel voor professioneel advies op maat over deze speciale techniek.